9 maj 2010

Veckans rubrik - V. 18

I samarbete med forumet Fixa Din Blogspot
Denna veckans rubrik är:
Livets dryck, denna skulle jag inte vilja klara mig utan:

KAFFE är mitt livs dryck.......efter det kommer vanligt kranvatten.
Kaffe är något som jag måste ha flera gånger om dagen för att överleva!


Jag började dricka kaffe när jag var liten och då var det med mjölk i, men sen jag var 12 år så har jag druckit kaffe flera gånger om dagen, socker hade jag i början men slutade helt med det för ca 20 år sen. I skrivande stund så sitter jag med en STOR mugg svart kaffe, ingenting i såsom socker, grädde eller mjölk, nää det ska vara "rent" och gärna starkt.

Det första jag gör på morgonen när jag vaknar är att ladda kaffebryggaren, det är precis färdigbryggt när jag varit ute med hundarna. Får jag inte den där första koppen kaffe på morgonen, då får jag en fruktansvärd huvudvärk som sitter i hela dagen även om jag dricker kaffe senare och sen piggnar jag ju till av kaffet också. Jag dricker kanske 8-10 stora muggar om dagen och har inga problem med att dricka kaffe innan jag ska sova, tvärtom.........en mugg kaffe innan läggdax är kanske det som söver mig, svårt att tro annat :-)

2 kommentarer:

  1. *Känner Kaffedoften*

    SvaraRadera
  2. Ja det har jag ju förstått att många tycker kaffe är livets dryck... men det kan jag inte förstå ;) tycker det smakar blää hehe....
    Men det luktar gott med nybrygget kaffe ;)

    Kram till dig i din kaffepaus :)

    SvaraRadera

Blir så glad om du vill skriva en rad!